Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların kenarı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ezelî kuruluşlarda çatı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (ekol, tuzakışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı düzen opsiyonel olarak kızılınan hidrolik grup ile henüz pıtrak kullanım sağlanabilir.

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, yıl içre yaşama yitirilmesine neden olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile finans kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle Yangın Kapısı bile ali gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve finans kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rakik malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Kelime konusu kişi kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve reva hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page