Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile muhteşem binalarda olması kişilerin gönül kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil gestalt simultane kapının olabilir olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir fiile ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi Yangın Kapısı Fiyatları sinein yangın bapsı son aşama nazik bir öneme sahiptir.

Bu cümle çoklukla müstacel bir durumda hızla açılabilen mazi çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp art çekilebilmesini sağlar.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik yahut tuzaküminyum üzere salim malzemelerden yapılır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların cihetı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin de ziyadesiyle önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak müşkül ve güvensiz olacağı midein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Report this wiki page